Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OnLine - RSC körverseny 2012 III. forduló

2012.07.30

A verseny harmadik fordulójának ismét az Online squash club adott otthont, összesen 20 nevezővel. Csoportmérkőzésekkel kezdtünk, ami négy ötfős csoportot jelentett. Csoporton belüli ellenfeleim Hajós Géza bácsi, Barcs Nóra és Deszpot György voltak. Könnyen vettem az első akadályt, csoportelsőként jutottam ismét a táblára.

A svájci rendszerben egy 8 főből álló főtáblán minden helyet kijátszva haladtunk előre. Első ellenfelem egy régen látott ismerős volt, varga Csaba, akit nagyon sokáig nem tudtam megverni, de már a legutóbbi találkozásunkkor is sikerült kiharcolnom a győzelmet és ez most sem volt másképp, egy szoros játékban 3 - 1-re győztem.

Következő ellenfelem Auer János volt, akit eddig csak láttam játszani, nem volt szerencsém hozzá személyesen, így most jött el az idő. Éreztem az utóbbi időben, hogy az erőnlétem sokat fejlődött, így nem féltem a hosszú labdamenetektől, de az első szettben a rengeteg hibámnak és az ismeretlennek köszönhetően alulmaradtam 11/6-os első szettel. A második szettben próbáltam másképpen játszani és sikerült is irányítanom, ámbár még mindig nagyon sokat hibáztam, így 6/9-es hátrányból kellett szépítenem, amit véghez is tudtam vinni, folyamatosan a következő labdára koncentráltam. A harmadik szettet megint nem tudtam tudásomnak megfelelően irányítani és 11/9-es küzdéssel kerültem ismét hátrányba. A negyedik volt talán a legizgalmasabb játék, hiszen fej-fej mellett haladtunk Janival és csak a végén tudtam ténylegesen összeszedni a gondolataimat és 10/8-as hátrányból felállni és kiegyenlíteni. Ezután viszont két nagyon csúnya, ki nem kényszerített hiba következett és a mérkőzés el is dőlt, sajnos nem az én javamra.

Következett az utolsó mérkőzésem, amit Lóczy Attilával vívtam, aki az előző mérkőzésébe mindent beleadva kimerült, így könnyedén és gyorsan 3 - 0-ra nyertem, kihasználva a fáradtságát.

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 14859
Hónap: 94
Nap: 3